work-live-stay southern denmark

work-live-stay southern denmark

work-live-stay southern denmark er en forening, der har til formål at bidrage til at skabe bedre vækstbetingelser i Syddanmark. Det gør vi ved at forbedre de syddanske virksomheders muligheder for at tiltrække, modtage og fastholde højtkvalificerede medarbejdere fra ind- og udland. 

CAMILLA HØHOLT SMITH, DIREKTØR,
+ 45 30 58 56 95
chs@worklivestay.dk:

work-live-stay har valgt at få adresse i Green Tech Center på grund af de professionelle kontorfaciliteter, og fordi vi her er midt i et innovativt vækstmiljø, hvor vi ser, at vi kan være medskaber på væksten.

Vi forventer, at vi om fem år vil være vokset – bl.a. båret af den iværksætterånd, der er i huset, og som vi er en del af. Vi oplever, at vi – som dem der ser ind i hullerne i osten – kan bidrage til væksten, både hos os selv og hos de andre lejere i huset.

Det bedste ved at have adresse i Green Tech Center er de fantastiske rammer – og dem, der bebor rammerne. Man kan sige, at Green Tech Center er ”virksomheden, der rummer virksomheden” – og vi sætter stor pris på både sammenholdet og den uformelle dialog. Ligesom vores gæster altid oplever, at det er rart at komme her og er meget optaget af huset, og det man kan her.

Hjemmeside