GDPR i Green Tech Center

Green Tech Centers privatlivspolitik

Hvis du udleverer personlige oplysninger til Green Tech Center beskytter vi disse data, så du kan føle dig tryg. Her kan du læse vores privatlivspolitik.

Hvad enten du besøger vores hjemmeside, udfylder en af vores formularer eller tegner abonnement på nyhedsbrev eller tilmelder dig et arrangement, så indsamler og behandler vi altid personoplysninger efter gældende lovgivning og vejledninger.

Når du besøger Green Tech Centers hjemmeside www.greentechcenter.dk, ved personlig kontakt eller på anden måde afleverer persondata til Green Tech Center, er det nedenstående privatlivspolitik, der gælder.

Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Green Tech Centers
Lysholt Alle 8
7100 Vejle
E-mail: info@greentechcenter.dk

Green Tech Center indsamler og anvender personoplysninger

  1. Personoplysninger Green Tech Center behandler
    Vi indsamler og behandler personligt identificerbare oplysninger om navn, titel, firma/organisation, adresse, mail, telefonnumre m.m.

Disse personoplysninger anvendes til følgende formål:

  • Abonnement på nyhedsbreve
  • Tilmelding til arrangementer/kurser
  • Samarbejde med eksterne partner
  1. Statistik om dit besøg på vores hjemmeside
    Når du besøger www.greentechcenter.dk, registrerer vores webserver dit besøg ved hjælp af såkaldte cookies, dvs. små datafiler med unikt ID, som gør det muligt at genkende tilbagevende besøg. Webserveren gemmer først og fremmest generelle oplysninger om dit besøg – fx hvilke sider du har besøgt, tidspunktet for besøget og længden af besøget. Disse oplysninger bruger vi til at lave statistik over trafikken på vores website. Vi registrerer ikke din computers IP-adresse.

Læs mere om vores Cookie-politik

Hvis du abonnerer på vores nyhedsbrev, indsamler vi også oplysninger om åbning af nyhedsbrev samt brugen af links i nyhedsbrevet, for løbende at kunne forbedre nyhedsbrevet, og evt. målrette de informationer, som du modtager, så de i videst muligt omfang passer til dine interesser.

Retsgrundlag

Behandlingen sker i henhold til følgende retsgrundlag:

  • Behandlingen sker efter samtykke, jf. Artikel 6, stk. 1, litra a og artikel 7, stk. 2, litra a i persondataforordningen, jf. databeskyttelseslovens artikel 6
  • Behandlingen er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en aftale, som kunden eller et medlem er part i, jf. artikel 6, stk. 1, litra b i persondataforordningen, jf. databeskyttelseslovens § 6
  • Behandlingen er nødvendig af hensyn til overholdelse af retlige forpligtelser, jf. artikel 6, stk. 1, litra c i persondataforordningen, jf. databeskyttelseslovens § 6.
  • Behandlingen er nødvendig for at dataansvarlig kan forfølge en legitim interesse (fx opbevaring og brug af e-mail til udsendelse af nyhedsbreve, hvor samtykke efter de markedsføringsretlige regler er lovligt indhentet), medmindre den registreredes interesser eller grundlæggende frihedsrettigheder, der kræver beskyttelse af personoplysninger, går forud herfor.

Sletning af personoplysninger

Dine personoplysninger bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de ovennævnte formål. Statistiske data kan dog behandles og opbevares længere, men i anonymiseret form, hvorfor de ikke længere er persondata. Opbevaring af personoplysninger i relation til afregning opbevares i henhold til årsregnskabslovens krav i 5 år.

Sikkerhed og opbevaring af personoplysninger og data

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Det er kun de medarbejdere hos Green Tech Center, der har brug for oplysningerne, der har adgang til disse.

Din computers IP-adresse er anonymiseret i vores statistik. Sikkerheden omkring data følger Datatilsynets krav og anbefalinger.

Videregivelse af oplysninger

Vi videregiver ingen personoplysninger nævnt under afsnittet Personoplysninger Green Tech Center behandler til tredjepart. Data om din brug af websitet videregives til tredjepart, i forbindelse med besøgsstatistikker. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om under vores Cookie-politik.

Vi benytter en række leverandører til opbevaring og behandling af data, fx hosting af hjemmeside og administration af abonnenter til nyhedsbreve. Disse leverandører behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og i henhold til en databehandleraftale og må ikke anvende persondata til egne formål. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse i henhold til EU’s standarder.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset, samt i visse tilfælde ret til modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Henvendelse herom kan ske til: info@greentechcenter.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets 'Vejledning om de registreredes rettigheder'.

Senest opdateret 1. september 2018