Økosystemet i Green Tech Center

Green Tech Center er et privat initiativ og har eksisteret i 6 år. Vi har opbygget et stærkt økosystem og har erfaring med Start Up virksomheder indenfor Grøn Teknologi. Det betyder, at vi kan tilbyde virksomheder et spændende miljø med mulighed for test, demonstration, kommercialisering, investering, internationalisering og et værdifuldt netværk.

Ejerne bag Green Tech Center er Bagger-Sørensen, Insero Horsens samt CASA Enterprise. Der er investeret over 100 mio. kr. i Green Tech Center. Green Tech Center er et Triple Helix samarbejde mellem forsknings- og undervisningsinstitutioner, virksomheder og myndigheder indenfor grøn energi. Green Tech Center har unikke test- og demonstrationsfaciliteter.

Vi har i dag 550 medlemmer. Vi har ca. 10.000 gæster i husene årligt. Der er altså et stort og stærkt netværk omkring Green Tech Center. Der er p.t. 50 virksomheder med i alt 300 ansatte i Green Tech Center – både store og mindre virksomheder
Vi har stor fokus på kommercialisering og har været med til at etablere Invester i Trekantsområdets mentor- og investornetværk. Samtidig har vi etableret et samarbejde med Flexfunding, der er en crowd funding portal hvor private investorer står bag. Ideen er at sikre, at de små virksomheder får bedre rente via et certificeringsforløb.

Green Tech Center har etableret et samarbejde med en række virksomheder og enkeltpersoner, der har stillet sig til rådighed som industripartner, mentorer og testkunder. Samtidig har vi et stærkt samarbejde med SDU som sidder hos Green Tech Center hvor fredag for at etablere samarbejde mellem virksomheder og forskere/studerende og virksomheder. En del af økosystemet er naturligvis også det daglige samarbejde mellem de 50 virksomheder der til daglig har sin gang i Green Tech Center.
I Green Tech Center tilbyder vi virksomhederne løbende individuel hjælp til forretningsudvikling. Og via et Regionalfondsprojekt: SmartEnergy2market hjælper vi grupper af virksomheder med at udvikle systemløsninger. Virksomhederne er SMV’ere og Start Ups. Vi hjælper virksomhederne med både den tekniske udvikling (få koblet deres forskellige teknologier sammen) og fælles forretningsmodeller.

Vi har stort fokus på internationalisering og har samarbejde med Act NOW by Grundfos i Dubai, De Nordiske ambassader, Green Tech Campus i Nordtyskland og Danish Cleantech Hub i New York.

 

Læs mere om økosystemet i Green Tech Center i denne folder.

  

Som virksomhed i Green Tech Center får du;

  • adgang til en række test- og demonstrationsfaciliteter
  • adgang til live labs
  • adgang til et spændende og værdifuldt netværk
  • adgang til investorer og mentorer
  • adgang til data fra Energy Platform
  • adgang til internationale netværk og skriveborde
  • adgang til en dagligdag, hvor du har mange "kolleger" at sparre med

I Green Tech Center har du gode muligheder for at leje kontorer fra 25 til 1.000 m2 - hvor der også er gode muligheder for individuelle og diskrete arbejdsområder til udvikling af fortrolige projekter - og med egne faciliteter som toiletter og tekøkken samt adgang til fællesfaciliteter som køkken/kantine, møde- og demolokaler samt reception. Eller du kan starte med at leje et skrivebord i Start Up-miljøet.