1st mile åbner kontor i Vejle

1 milliard til cleantech

Med en hitrate på over 80 % er 1st Mile en af Danmarks mest succesfulde fundraisere. Siden 2007 har de rejst mere end 1 milliard kr. til private og offentlige kunder. Nu åbner den succesfulde københavnervirksomhed kontor i Vejle.

En central placering, god infrastruktur og ikke mindst Vejles store satsning på cleantech gjorde valget nemt, forklarer Leise Marud, der er ansvarlig for kontoret i Vejle.

- Mange af vores kunder har i dag hovedkontor øst for Storebælt. Ved at åbne kontor i Green Tech Center i Vejle kommer vi tættere på det jyske og fynske marked, hvor spændende teknologivirksomheder har et uudnyttet vækstpotentiale. Det kan vi hjælpe med at forløse ved at søge midler til f.eks. produktudvikling.

Green Tech Center tiltrækker udviklingsprojekter

1st Mile er specialiserede i at søge fonde og rejse kapital. Særligt inden for cleantech åbner der sig i disse år attraktive støtteordninger, som danske virksomheder og det offentlige bør interesse sig for, mener Leise Marud.

- Green Tech Center i Vejle er allerede et fyrtårn inden for cleantech, og det vil kun vokse sig større, når Green Tech House står klar til juni. Byggeriet af det nye laboratorium er også i fuld gang. Alt sammen er det faktorer, der sikrer et stærkt fagligt miljø og trækker udviklingsprojekter til Vejle.

 

Sådan hjælper 1st Mile din virksomhed

Sammensætter det rigtige konsortium

Matcher med det rigtige støtteprogram

Styrer ansøgningsprocessen

Sikrer at formalia opfyldes

Skriver ansøgningen der møder kriterierne

 

Har du spørgsmål?

1st Mile
Leise Marud

+45 23 29 03 57
leise@1stmile.dk

Lysholt Allé 10
7100 Vejle

www.1stmile.dk