3 dages eksportseminar med SDU

3 dages eksportseminar med SDU

Er din virksomhed allerede igang med at eksportere, eller overvejer I at tage springet? På dette seminar stilles der skarpt på nogle af de processer, der kan forberede jer.

SDU inviterer til eksportseminaret, der afvikles i perioden fra april til juni 2019 i Green Tech Center, Vejle. Seminaret består af 3 forskellige elementer, der skal styrke jeres ønske om eksport. 

Løbende med seminaret vil du få mulighed for at sparre med folkene fra SDU individuelt om tilførelse af nødvendige kompetencer fra SDU.

Hvem kan deltage?
Det kan små og mellemstore virksomheder i Region Sydddanmark. I skal i bred forstand arbejde inden for oplevelseserhverv, turisme, design, energi eller sundheds- og velfærdsinnovation. Din deltagelse er GRATIS, da du investerer den tid, som du bruger på forløbet via de minimis statsstøtte.
Vi hjælper med afklaring.

De tre kursusgange handler om:

Dag 1 - 30. april:
Tema: Kulturforskelle / kulturparametre.
Forstå dine egne kulturelle værdier og potentielle faldgruber, og få værktøjer til at arbejde med kulturforskelle på dine eksport markeder.

Dag 2 - 21. maj:
Tema: Internationalisering og markeds- og kommunikationsstragier.
Lær at forstå og arbejde med det internationale kanalperspektiv, indtrængnings- og distributionskanaler, for at vælge de rigtige internationale markeder for din virksomhed.

Dag 3 - 12. juni:
Tema: Dagen bliver praksisnær.
Få gode råd fra bl.a. The Trade Counsil til at komme igang med eksport på dit første eller næste marked. Hør om hvordan at SDU kan hjælpe med rekruttering.

Se hele invitationen og programmet her

3 dages eksportseminar med SDU

30. april

08:30 - 16:00

Green Tech Center Lysholt Allé 6, 7100 Vejle

Tilmelding senest:
28. april