Har I en idé til, hvordan jeres forretning eller produktion kan tilpasses i en mere bæredygtig retning?

Har I en idé til, hvordan jeres forretning eller produktion kan tilpasses i en mere bæredygtig retning?

Så er der netop nu mulighed for at blive en del af projektet C-Voucher og få den nødvendige støtte til at implementere cirkulære forretningsmodeller i din virksomhed.

C-voucher – første ansøgningsrunde indtil 30. november

Er din virksomhed en SMV fra fremstillings-, fødevare-, sundheds- eller tekstilindustrien eller den maritime sektor? Og har I en idé til, hvordan jeres forretning eller produktion kan tilpasses i en mere bæredygtig retning?

Så er der netop nu mulighed for at blive en del af projektet C-Voucher og få den nødvendige støtte til at implementere cirkulære forretningsmodeller i din virksomhed:

I C-Voucher er det muligt at få en kupon på op mod 60.000 euro (knap 450.000 kr.) til at finansiere videnmæssig og teknologisk hjælp til at omstille virksomheden til cirkulær økonomi.

Det kan være hjælp til at justere forretningsmodel, forsyningskæde eller produktdesign, så det f.eks. i højere grad kan betale sig at bruge og genbruge materialer og restprodukter i ens produktion.

Virksomhederne får også adgang til teknisk ekspertise og omfattende én-til-én-vejledning, som hjælper virksomheden med at føre idéen til den nye, cirkulære forretningsmodel ud i livet.

Man ansøger om at blive en del af C-Voucher via c-voucher.com. Ansøgningsfristen er 30. november 2018. 

Trekantområdets projektleder: 

Ditte Veise, ditve@trekantomraadet.dk, mobil 20 54 67 32 - står til rådighed for at hjælpe virksomheder i gang og besvare eventuelle spørgsmål.