Fællesmøde og foredrag med Nils Villemoes

Fællesmøde og foredrag med Nils Villemoes

Mere end 130 lejere fra hele Dandy Business Park startede her til eftermiddag weekenden ud med et humoristisk og tankevækkende foredrag af Nils Villemoes, da lejerforeningen i Green Tech House havde inviteret til fællesmøde for parken.

Pakket ind i underfundig og finurlig humor og en jordnær tilgang til begrebet klarede Nils at få noget så komplekst som lederskab hevet helt ned i øjenhøjde på en måde, der ikke blot fik alle de tilhørende til at grine højt, men som også fik sat gang i nogle mere alvorlige tanker.

Blandt andet pointerede Nils Villemoes at ledelse ikke bare handler om modeller, for de virker ikke i sig selv, men om måden vi tilgår og benytter disse modeller. For lederskabet indeholder redskaber, der giver og udvikler egenskaber, der så kan bruges til at få fællesskabet og samarbejdet til at fungere. Endvidere så udvikles disse egenskaber over hele livet. Vi stopper ikke bare med at udvikle og lære. Og endeligt, så ved ingen, hvad fremtiden bringer, så derfor er det vigtigt, at vi formår at have en stor tilpasningsevne, og ikke bare fortsætter derudaf, hvis det ikke længere er den rette vej.