Certified Scrum Master & Product Owner kurser kører igen i april og maj

Certified Scrum Master & Product Owner kurser kører igen i april og maj

I løbet af april og maj kører Kurt Nielsen fra AgileLeanHouse og ScrumMaster.dk igen de to kurser; Certified Scrum Master og Certified Scrum Product Owner i Green Tech Center, Vejle.

Certified Scrum Product Owner

På et 2-dages kursus som Product Owner lærer du, at Product Owneren er en central figur i alle organisationer, der ønsker at bruge Scrum. Han har fokus på det strategiske aspekt, Hvorfor skal noget gøres, hvordan gør man, hvordan finder man det optimale at bruge teamets ressourcer på? De nye Product Owners vil efter de to dage have nok i værktøjskassen til at kunne påbegynde rejsen mod enestående resultater. 

Dette praktisk orienterede, interaktive kursus lærer deltagerne, hvordan de med selvtillid kan tage rollen som Product Owner op. Det teoretiske stof peppes op med forskellige nye praktiske øvelser løbende gennem hele kurset. Deltagere får en ny indgangsvinkel til projektledelse, estimering, synliggørelse og meget mere.

Kurset løber af stablen d. 4.-5. april 2019

Certified Scrum Master

På Certified Scrum Master (CSM) kurset lærer du i løbet af to dage nok til, at du kan begynde at implementere Scrum i din respektive organisation. Kursusforløbet indeholder inspiration, fordybelse og øvelser, der får deltagerne til at reflektere og se nye veje. Der lægges vægt på arbejdet med Team’et, på den enkelte, hvordan hjælper man dem med at vokse til deres fulde potentiale? Hvordan fjerner man de bånd, der holder dem tilbage. 

Scrum Masteren er den, der sørger for at processen følges, forhindringer fjernes og optimeringer indføres. Dette praktisk orienterede, interaktive kursus lærer deltagerne, hvordan de med selvtillid kan tage rollen som Scrum Master op. Det teoretiske stof peppes op med forskellige nye praktiske øvelser løbende gennem hele kurset. Deltagere får en ny indgangsvinkel til projektledelse, estimering, synliggørelse og meget mere. 

Kurset løber af stablen d. 6.-7. maj 2019 

Læs mere om de to kurser og om, hvordan du tilmelder dig her