Building Green kommer igen til Aarhus

Building Green kommer igen til Aarhus

I år afholdes Building Green Aarhus for tredje gang – denne gang den 3. & 4. april.

Eventen byder på bæredygtig inspiration og vidensdeling for alle i byggebranchen. Mød udstillere med hver deres bud på produkter til fremtidens bæredygtige byggeri.

Derudover kan du opleve et to dages konferenceprogram med både nationale og internationale keynotes samt relevante debatter med profiler fra arkitekt- og byggebranchen, samt en række inspirerende aktiviteter, der skaber netværk og udvikler idéer til nye grønne projekter.

Læs mere her

Programmet

Programmet byder på to dage med fokus på arkitektur, teknologi og bæredygtighed i byggebranchen. På scenerne kan du opleve debatter, som er faciliteret af partnere, såvel som keynotes fra både ind- og udland. Der vil være relevante emner og aktuelle projekter på programmet, der præsenteres fra forskellige vinkler og byder dermed alle besøgende velkommen.

Se programmet her 

Udstilling

Building Green er stedet hvor du kan stifte bekendtskab med den seneste udvikling inden for bæredygtighed indenfor byggebranchen. Centralværkstedet i Aarhus vil være fyldt til bristepunktet den 3. & 4. april med grønne og bæredygtige løsninger til byggeriet. Mere end 65 udstillere på Building Green Aarhus vil stå klar til at byde velkommen og indvie dig i deres arbejde på at gøre byggebranchen mere energieffektiv.

Det er naturligvis gratis at deltage på Building Green 3. & 4. april i Aarhus. Du kan tilmelde dig her 

Udstil selv på Building Green Aarhus

Building Green Aarhus har endnu ledige stande tilbage, så hvis du og din virksomhed har brug for at fremvise en bæredygtig ide eller et produkt, så kontakt Building Green Aarhus.