Gazellerne springer

Gazellerne springer

Vi slutter året af med at hylde hele to gazellevirksomheder.

HARTING Danmark, der har til huse i Resilience House er en af de to gazeller

”Vi har arbejdet meget bevidst med tydelige mål og en strategi med fokus på eksekvering med et realistisk tidsperspektiv. Vi har fejret sejrene undervejs, og været gode til at agere i en dynamisk verden, hvor alt forandrer sig i et stadigt højere tempo. Det, samt en flad og uformel organisation har medvirket til at sikre os den ønskede vækst og fremgang – og dermed titlen som gazellevirksomhed.

Når man skal vokse og udvikle, er en af forudsætningerne at rammerne omkring medarbejdere og organisation er på plads. Det bliver i høj grad opfyldt i Green Tech Center. De faciliteter der tilbydes her er virkelig af høj standard, samtidig med at beliggenheden er perfekt i forhold til at tiltrække medarbejdere. Det er meget væsentligt, når vores mål og vision er, at fordoble omsætningen de næste to år,” siger Henrik Jensen, Managing Director, HARTING Danmark.

HARTING Danmark er et datterselskab til den tyske hovedkoncern HARTING KGaA. Virksomheden tilbyder løsninger, der anvendes bredt. Fra maskinbygning og fabriks-automatisering, automatiserings- og transportteknologi, energiproduktion og distribution, industriel elektronik, udstyrs-forbindelser og telekommunikation til medicoteknologi og anvendelse indenfor radiotransmission, scene- og event-teknologi.

West Soft Development modtager for andet år i træk den flotte titel

Virksomheden har specialiseret sig i integration, webudvikling og mobile apps. Fra domicilet i Advice House leveres unikke løsninger til et bredt udsnit af danske og internationale virksomheder. Men det handler om mere end kodning.

”Vi er i en branche, hvor der er stor efterspørgsel, men også stor konkurrence. Vi har altid haft fokus på kundetilfredshed og langvarige relationer. Vores største udfordring gennem tiden har været at finde de rigtige medarbejdere, som forstår vigtigheden af dette – og samtidig er dygtige programmører. Det er derfor en fordel at vi gennem Dandy Business Park kan tilbyde lækre faciliteter til vores medarbejdere. Blandt andet i form af kantineordning og fitnessrum.

Vores placering i Advice House, giver os et præsentabelt miljø at mødes med vores kunder og samarbejdspartnere i. Beliggenheden tæt på motorvejen gør, at det er let at komme hertil for både 
kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Det er rigtig stort som iværksætter at modtage en Gazelle. Vi fik den også i 2016 og er derfor ekstra stolte af at modtage den igen i år. Vores fokusområde i 2018 bliver digitalisering af virksomheder. Det kan være automatisering eller optimering af arbejdsprocesser gennem apps, webløsninger og integrationer. Der er masser af spændende projekter i kalenderen for de næste par måneder. Så hvis alt går efter planen, kan vi sætte den tredje gazelle på hylden i 2018,” udtaler Ronni Haastrup Madsen, Direktør & Partner i West Soft Development.

Vi ønsker stort tillykke med de flotte resultater og glæder os til at følge med fra sidelinjen i 2018.