Fint besøg fra Kina

Fint besøg fra Kina

En kinesisk delegation med repræsentanter fra bl.a. Ministeriet for energi var på besøg til en præsentation og rundvisning i Green Tech Center i dag.

Studieturen er organiseret af Energistyrelsen i et samarbejde med den kinesiske partner China National Energy Conservation Center og State of Green og har til formål at give de kinesiske embedsmænd og forretningsfolk en bedre forståelse for energieffektivisering samt nye redskaber og ideer i deres arbejde med politikudvikling og energiregulering. Delegationen var meget engageret og der blev stillet et væld af opklarende spørgsmål undervejs.

En række af lejerne i Green Tech Center havde efterfølgende mulighed for at præsentere virksomheder, produkter og løsninger for de interesserede gæster med henblik på et styrket netværk og potentielle partnere i Kina.

Besøget blev afsluttet med at delegationslederen – som den første – skrev på vores Wall of Fame. For de ikke kinesiskkyndige kommer her oversættelsen: ‘Hope Green Tech Center could make positive contribution for the global green development – Zhao Huaiyong’