Handels- og leveringsbetingelser

BEMÆRK at du modtager en automatisk genereret ordrebekræftelse. Der tages forbehold for trykfejl, og tekniske fejl. Såfremt vi ikke kan imødekomme din bestilling hører du fra os inden for 2 hverdage.

Betaling

Ved køb på vores hjemmeside er det kun muligt at betale med elektroniske betalingsmidler, det vil sige div. kreditkort. Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på kr. 1.200,00, når dit kort misbruges ved brug af pin-koden.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL). Hverken Green Tech Center eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for rejser eller arrangementer trækkes umiddelbart efter bestillingen er gennemført. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

På vores hjemmeside kan du betale med følgende betalingsmidler: Dankort, Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard, JCB, American Express, Diners Club.

 

kreditkort

 

Bestilling

Alle priser på bestillingssitet angives inklusive moms, med mindre andet er angivet.
Alle priser på websitet angives inklusive alle afgifter, told mm.
Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog: Dansk.

 

Persondatapolitik

Cookies
Der benyttes ikke cookies.

Den dataansvarlige for opbevaring af dine data er Green Tech Center

Logstatistik
Logstatistik bruges på Green Tech Center og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.
www.greentechcenter.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

* navn
* adresse
* telefonnummer
* email-adresse
* firma CVR

Personoplysningerne registreres hos Green Tech Center.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den bedste service til dig, når du har bestilt en messerejse eller deltager i et arrangement.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger:

dbc@greentechcenter.dk

pwj@greentechcenter.dk

kk@greentechcenter.dk

Supplerende oplysninger om data sikkerhed og krypteringer:

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.
Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Green Tech Center har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Green Tech Center via e-mail: dbc@greentechcenter.dk eller på telefon: 23 32 55 49.Fortrydelsesret

Bestilling af arrangementer og messerejser hos Greentechcenter er bindende ved gennemførsel af bestilling og betaling. Opstår der en situation, hvor man har brug for at annullerer bestilling, kontakt da dbc@greentechcenter.dk eller på telefon 23 32 55 49. Det betalte beløb kan dog ikke refunderes.