Geopartner Landinspektører

Geopartner Landinspektører

Geopartner er et af landets største landinspektørfirmaer, de udfører både traditionelle og specialiserede landinspektøropgaver, IT og GIS-løsninger, planlægning og juridisk rådgivning omkring fast ejendom. På vores kontor i Green Tech Center er de 15 engagerede medarbejdere, men ofte møder du også en af vores øvrige 200 kollegaer, da de arbejder tæt sammen på tværs af vores mange kontorer rundt om i landet.

PEDER B. CORNELIUSSEN, MARKEDSCHEF - LANDINSPEKTØR 
Tel. 75 82 32 66
 FACEBOOK 
 LINKEDIN

Geopartner Landinspektører bor i Green Tech Center, fordi vi her har dynamiske omgivelser, der inspirerer os til et tættere samarbejde og giver nye muligheder, kontakter og sparring med det øvrige netværk af innovative virksomheder i GTC. Som en landsdækkende virksomhed har vi samtidig fået et moderne kontormiljø og mødelokaler til rådighed - til stor gavn for alle Geopartners 25 kontorer i Danmark.

Om fem år er vi fortsat en virksomhed med fart på udviklingen. Vi arbejder fortsat passioneret for at være Danmarks bedste landinspektørfirma, der tilbyder kunder og samarbejdspartnere de bedste kvalitetsløsninger, den nyeste teknologi og god professionel rådgivning. 

Det bedste ved at have adresse i Green Tech Center er, at vi er en del af et netværk af mange virksomheder. Det skaber en god energi og dynamik, hvoraf mange nye kontakter og samarbejder opstår. Som landinspektører har vi en rolle i mange af de nye bygge- og anlægsprojekter, der opstår i Vejle og resten af landet. Her i Vejle Nord er udviklingen i fuld gang, og det er en fornøjelse at være placeret midt i den udvikling, som vi selv er en del af.

Seneste nyheder:

http://www.geopartner.dk/nyhedsarkiv.aspx

Seneste cases:

http://www.geopartner.dk/cases.aspx